Kva skjer i kulturen

Velkomen til kulturkalender for HARDANGER kommunane

Kva skjer i kulturen

Velkomen til kulturkalender for HARDANGER kommunane

PROGRAMOVERSIKT

Filtrer
visjonsverksted

VISJONSVERKSTED

torsdag 6. desember kl 17:00 - 19:30, Jondal - Kommunestyresalen
I samband med kommunesamanslåinga og utarbeiding av ein ny felles kommuneplan treng me i Ullensvang kommune ein overordna visjon. Til dette arbeidet treng me hjelp frå deg, som innbyggjar.

STRIKKEKAFEEN

torsdag 6. desember kl 19:00 - 21:00, Jondal hotel
Møtested: Jondal Hotel Tor 22.nov
gratis julibutikk

gratis julebutikk i Jondal

7. desember - 12. desember, jondal Frivilligsentral
5. desember er det FN sin Frivillighetsdag! Vi markerer dette med å åpne vår gratis julebutikk! Lokalene ved siden av Frivilligsentralen stilles til vår disposisjon og vi flytter butikken inn dit. Folk kan komme med klær, bøker, leker, ski osv til oss mandag 3. desember og tirsdag 4. desember. Butikken åpner kl 11. 5. desember. Vi annonserer åpningstidene litt senere. Men butikken stenger onsdag 12. desember kl 14. Velkommen!
jubileum

BLUESLAGET LOKST UTØVE 25 ÅR

7. desember - 9. desember, Iris Scene
Blueslaget feirer 25 års jubileum
pepperkake baking p%c3%a5 landhandleriet

Pepperkake baking på landhandleri

lørdag 8. desember kl 12:00 - 16:00, Herand landhandleri
Lørdag 08 desember blir det familiedag med pepperkakebaking i landhandleriet! Deigen vil stå klar å venter på en. Sammen med en varm stekeovn, masse utstikkere og pynt. Så skrur vi på varme og julemusikk og har langbord med baking for alle som ønsker! Pepperkakene en lager får en med seg hjem! Det koster 50 kr per deigemne en vil ha.(nok til plenty i kakeboksen! Vi hjelper, steker og har pynten klar! Saft og pepperkaker blir selvsagt servert de hardtarbeidende bakerene. Ta gjerne med eget forkle og kjevle! Meld dere på til post@5628herand.no Med hvor mange dere er! Vi må nemlig vite hvor mye hjemmelaget deig vi skal ha klar! Og oppskriften er hemmelig og knallgod!! En hyggelig familie aktivitet samtidig som kakebaksten til jul blir fylt opp i heimen.
juledisco minste

JULEDISCO

lørdag 8. desember kl 14:00 - 16:00, Vertshuset Odda
Det blir juledisco for de minste på Vertshuset på lørdag