Kva skjer i kulturen

Velkomen til kulturkalender for HARDANGER kommunane

Kva skjer i kulturen

Velkomen til kulturkalender for HARDANGER kommunane

OM ARRANGEMENTET

Filtrer
tyssedal100festiviteten

Tyssedalfest i 100!

7. juni - , Festiviteten, Tyssedal
I forbindelse med Odda kommunes 100 års-jubileum, blir det fredag 7.juni egen Tyssedalsfest i 100 for utflytta, innflytta og fastgrodde tyssedølinger.

Etter å ha luftet ideen om en Tyssedalfest for en tid tilbake på Facebook-sida «Du vet du er fra Tyssedal når du….», har responsen vært over all forventning og påmeldingene har strømmet på.

Arena for begivenheten blir Festiviteten og plassen ut forbi, og er også en dobbel jubileumsfest. Gamle ærverdige Festiviteten er nemlig også er 100-års jubilant i 2013! Festiviteten har vært arena for mange generasjoner med tyssedølinger med dans, tivoli, juletrefester, gudstjenester, kinoforestillinger for å nevne noe.

Festiviteten og området blir pynta til fest for anledningen. Det blir både underholdningsinnslag og dans. Ingen skal trenge å gå sultne eller tørste hjem den kvelden, det blir salg og servering av både vått og tørt.

Jubileumskomiteen som består av Gunnar Leivestad, Jane Ripley, Bente Seim Frank Søfteland ser sammen med Kolbrun Baldursdottir, Tyssedal hotell fram til en mimrerik 100-års fest i Tyssedal!

 

tyssedal100arrangementkomiteen