PROGRAMOVERSIKT

Den store sommerfesten på Vertshuset!

fredag 13. juni - søndag 15. juni , Vertshuset X-it by night

Fredag 13.juni og Lørdag 14 juni, (Handelstand helga) arrangerer vi ei musikk helg uten endestykke og noe for alle og enhver smak. Vi stenger hele kaien nedenfor Vertshuset og gjør det om til et konsert område med stor scene rigg, border/benker, danseplass, mat/drikke telt og vi holder selfølgelig åpent inne også, fritt gående fra Vertshuset og ned på kai-området.

FREDAGEN SER SLIK UT :

Kl 22.00, Chronobunny fra Odda åpner showet med rock`n roll, et ganske ungt band, men ikke la deg lure.

Kl 23.00 kommer enda et nytt og ungt band på scenen. Heter Blond an` Bright, som består av bare jenter, og hjelper de litt ut i rampelyset, så ta de godt imot.

Kl 23.30 går Tiebraker som også er fra Odda på scenen. Dette bandet leverer varene sine og begynner å bli godt kjent rundt om etterhvert.

Kl 00.30 avslutter vi kvelden med grom-bandet STAUT og da blir det sving å hæla i taket for alle penga.

LØRDAGEN SER SLIK UT :

Begynner dagen med grilling/ salg av mat, uteservering osv.
Kl 14.30 skal Ungdommer fra Odda konsertene på scenen, (fri aldersgrense) som består av Gunn Gravdal Elton i spissen og hennes fabelaktige musikere, rørende, trøkk og alt i ett.

Kl 22.00 spiller Odda bandet So what, Sylvia Andersen som vokalist, og de spiller mye bra cover låter.

Kl 23.30 kommer Geilo bandet Lefseklingers på scenen, da blir det Rock`n Roll Rockabillies for alle. Har blant annet opptredd i Oslo spektrum og på mange andre store arrangement rundt om.

Kl 01.00 tar vi å avslutter med et brak og løfter taket med Staysman & Lazz + Katastrofe, har blant annet store hits som Brun & Blid og Captein Morgan. Norsk som lager liv og får alle med på dansegulvet og på allsang.

Fredag kr300,-
Lørdag kr300,-
Helgepass kr500,-

Biletter kan kjøpes på Scanticket.no eller hos oss nede på Vertshuset i baren.

ØNSKER ALLE VELKOMMEN TIL EI FORRYKENDE HELG :-)