PROGRAMOVERSIKT

JONAS FJELD

lørdag 21. november kl 20:00 - 10:54, Iris Scene

Vi er så heldig at en av Norges mest folkekjære artist kommer for å synge og spille for oss . Det blir garantert en magisk kveld på Iris Scene når Jonas Fjeld kommer ❤️

Jonas Fjeld gav ut det kritikerroste albumet «Hustrig» 13 april i år. I følge nettsiden ordetbetyr.com er ordet hustrig synonymt med gråkald. Om dette gjenspeiler seg i musikken må være opp til lytteren, men et lite stalltips så har dette albumet litt av alt fra Jonas Fjeld. Det burde nappe i både rockefoten, roots-foten og americana-foten, men at det ikke kommer til å skuffe verken nye eller gamle fans er 100% garantert.

Etter å ha funnet tonen under innspillingen av Hver gang vi møtes, ble Thom Hell (Thomas Helland) en naturlig samarbeidspartner, for å lydfeste materialet til Hustrig. Første singel ut ��Opp med himmelporten» er allerede A-listet på P1. Tekst er kyndig levert av Ole Paus, som på resten av albumet. Jonas Fjeld er utvilsomt en av våre mest folkekjære artister, og er fortsatt høyaktuell og hardtarbeidende etter et liv i den gode musikk tjeneste.

Billett : 400/350,- ticketco.no