PROGRAMOVERSIKT

klimakveld

Klimakveld med mat, refleksjon og premierefilm!

fredag 29. september kl 18:00 - 13:19, Smeltehuset, Odda kino og Vertshuset

Står verdens fremtid på spill? Velkommen til en annerledes og spennende helaften i Odda by.

Denne kvelden skal vi stoppe opp og reflektere over hva vi gjør med klima og kloden vår. Mye har skjedd, mye skjer og mye skal forstås. 

Vorspiel
Vi samles på Smeltehuset kl 18:00. Dere bli ønsket velkommen av kultursjef Lage Thune Myrberget før vi setter oss til bords for å nyte en tre retters middag. Sammen med maten skal vi samtale, tenke, lytte og dele våre betraktninger og refleksjoner. Tema er kanskje verdens viktigste: Står verdens fremtid på spill? Påvirker vi klodens evne til å overleve? Og hva gjør vi lokalt i Odda? Er det bærekraft i måten vi tenker, snakker og handler? 

Dere er våre gjester og det blir rikelig med anledning til å reflektere over kveldens tema. For å pimpe det hele opp har Ordfører Roald Aga Haug, kultursjef Lage Thune Myrberget og NVIM´s Siri Jordal invitert med seg hver sin samtalepartner. Hvem blir disse gjestene? Og hvordan vil de vinkle det lokale ansvar og perspektiv på bærekraft? Korte 10 minutters samtaler skal trigge praten rundt bordet. 

Kveldens meny er skapt av Smeltehusets egen Tom-Jøran Johnsen: 
Spinatsuppe med egg
Ølmarinert lammeskank med Rotmos stappe
Sjokoladefondante med is 

Premiere
Kl 19:45 forlater vi Smeltehuset og går samlet opp til Odda kino. Her blir det premiere på Al Gore sin nye film: En ubehagelig oppfølger. 

Nachspiel
Filmen kan gi oss sterke opplevelser. Kanskje det vil sette resten av kvelden i nytt lys? hvilke muligheter har vi for å skape en trygg fremtid på kloden? Vi håper dere vil være med oss i videre samtaler på Vertshuset. 

Billetter
eBillett gir deg valget om du bare vil se filmen, eller delta på 3-retters middag , samtaler og premiærefilm - og kan kjøpes HER.

Velkommen til en annerledes og spennende helaften i Odda by.