PROGRAMOVERSIKT

Konsert: Gram Per Person

lørdag 28. november kl 22:00 - 12:40, Iris Scene

Bergensbandet besøker Odda for tredje gang!

Gram Per Person består av en håndfull rutinerte punk, heavy og indierockere fra Bergens mangfoldige underverden. Bandet bærer fire låtskrivere med helt forskjellige bakgrunner. Det har gitt dem en fet sound og et låtregister med sjarmerende variasjon og idérikdom. Låtene er gjerne historier og spinoffs svøpt i en varm og sprø tone av kreatører med et solid musikalsk overblikk. Den egentitulerte debutplaten kom i 2006 og presenterer en smakfull gryte av bluesgras og countryrock med en stil blottet for all småborgerlighet. Temaene i bandets tekster dreier rundt en bedøvende hverdag i det ny-liberale Norge. 

Besetningen består av musikalske kreatører fra forskjellige bakgrunner og kan skryte på seg erfaring fra kjente band som bl.a.; Datarock, Sissy Wish og Magnet. Bandets medlemmer; Chris Møller, Frank Pedersen, Gunnar Emmerhoff, Morten Smørholm, Odd Erik Fostervoll og Tore Landro, gir deg muligheten til å oppleve en kveld du sent vil glemme på Iris Scene.

MANAGER, BIRGER KING, BESKRIVER GRAM PER PERSON SLIK:

Levert med en big ramp skaters engasjement og krav til stil, er konsekvensen ofte utagerende konserter hvor inventar, publikum og instrumenter blir elementer i en karambolasje av energiutladninger. Med sin perfekte blanding av naturlig utvelgelse og intelligent design fremstår Gram Per Person som både klarsynte, urovekkende og stimulerende på samme tid. De skjærer igjennom med forbløffende innsikt i raseriet, uroen og den nærmest eksplosive panikken blant dagens kvinner og menn, unge som gamle. Gram Per Person fremstår som en syntese av hele den vestlige kultur og hva den har å stri med. Deres selvtitulerte debutplate er ute i butikk og på iTunes nå. Gjør deg selv en tjeneste og sjekk den ut. Vel bekomme!

— Birger King, manager

INNGANG KR. 200,-/150,- (MEDLEM) - DØRENE ÅPNER KL. 22.00