PROGRAMOVERSIKT

KONSERT : GRUS

fredag 15. april kl 22:00 - 14:18, Iris Scene

Grus leverer coverlåter av edelt merke, i det vesentlig henta fra bluesriket, men også med noen perler fra syttitallsrock.

Grus er et erosjonsprodukt, og finnes i Norge særlig i forbindelse med israndavsetninger fra siste istid.... På Nordagutu er det mye Grus, vi snakker om garasjeband.. 

I 1972 laget herrene Reinsborg, Pettersen, Farstad og Rugaas bandkonstellasjonen Grus, basert på forbilder som Deep Purple, Three Dog Night, John Mayall og The Nice. Oppsettet var klassisk gitar-trommer-bass-orgel. Grus hadde en livssyklus som var kort, men nå er navnet i bruk igjen, stadig med herrene Pettersen og Rugaas i personalet. 

I mangel av fullt mannskap har de ropt på forsterkninger, og med hvilken suksess! Bare se her: Asle Helseth og Trond Ytterbø har ansvar for gitaravdelinga, Asle er den glitrende teknologen mens Trond krydrer det musikalske uttrykket. Kompet står Magnus Lillefjære på trommer for, sammen med Jan Sigurd Pettersen - kjent NBBtrommis som i denne sammenhengen har gått inn på bass. Tangentarbeider er Bjørn Rugaas, innhaver av to mannsaldre og med forkjærlighet for orgel.

INNGANG KR. 200,-/150,- (MEDLEM)