Kva skjer i kulturen

Velkomen til kulturkalender for HARDANGER kommunane

Kva skjer i kulturen

Velkomen til kulturkalender for HARDANGER kommunane
1272114137KONSERT: Scary monsters med gjesterNår Bård Ose med fint Bergensfølge inntar Iris scene med sin hyllest til Davis Bowie kan det være lurt å ha billetten i hånda på forhånd, for der kan det bli trangt om plassen...I Odda har vi stiftet et varmt og godt bekjentskap med Bård Ose for lengst. Vi har blant annet sett ham som frontfigur i Rolling Clones og i hyllesten av The Band, og ikke minst; som seg selv på formiddagsPILS i Blueshelga flere år på rad. Han har en egen evne til å begeistre oss til store høyder uansett hva han setter tenna i, og det forundrer oss ikke om det samme skjer når han kommer tilbake som vokalist i dette stjernelaget:

Audun Hasti – gitar
Roger Sørheim – keyboards
Frank Hovland – bass
Zsolt Meszaros – trommer

Vi tar oss den frihet å låne Madam Felles omtale av Scary Monsters:

"Scary Monsters er Bergens nye tribute band til David Bowie og hans musikk. Bandet ble dannet av Frank Hovland og Bård Ose i februar 2013, men det var først etter Bowies død i januar 2016 at de bestemte seg for å ta Scary Monsters ut av øvingslokalet og opp på landets scener. Bandet var klar for publikum, og markerte dette med to opptredener på Madam Felle 6.-7. januar 2017 i anledning det som kunne vært David Bowies 70-årsdag.

På repertoaret står et tjuetalls av David Bowies beste og mest kjente sanger, med særlig fokus på perioden 1969-84. En kveld med Scary Monsters er en reise i David Bowies musikalske verden!

Dette skriver Scary Monsters på sitt FB-arrangement: 
Turneen fortsetter og denne gangen har vi med oss fantastiske gjester; Sarah Johnson (sax, fløyte, vox) og Kjersti Bergesen (vox, eks Secret Mission og Ken Dang). Vår aller beste Bård Ose vil styre oss gjennom en herlig reise i David Bowies forunderlige og geniale musikalske univers. Dette setupet laget topp stemning under to konserter tidligere i år på Madam Felle i Bergen. We can all be heroes for one day - Odda er stedet det skjer denne helgen. Velkommen!

Så kjøp billett mens du fremdeles har sjansen HER. 
INNGANG KR. 250,-/200,-(MEDLEM)2018-04-14 22:00Iris SceneFalseFalse