PROGRAMOVERSIKT

stein%20torleif%20bjella

KONSERT: Stein Torleif Bjella

fredag 8. mars kl 21:00 - 00:00, Iris Scene Odda

På sjølvaste kvinnedagen blir det konsert med Stein Torleif Bjella på Iris Scene. I tillegg til konsert blir det overraskelser til kvinner blant publikum.

Pris: 300,-. Billetter fås kjøpt på TicketCo.

Stein Torleif Bjella gjorde seg for alvor bemerket med solodebuten Heidersmenn i 2009. Albumet ble svært godt mottatt og gjorde seg fortjent til to spellemannnominasjoner. To år senere kom oppfølgeren Vonde Visu som, om mulig, ble enda bedre mottatt enn debuten. Den nådde helt opp til tredje plass på VG-lista (24 uker), og sørget for at Bjella kunne innkassere både Spellemannpris, Prøysenprisen, Bendiksenprisen og Kulturprisen for Ål kommune. Heim for å døy avsluttet trilogien i 2013 – albumet nådde førsteplassen på VG-lista, og sørget for at han mottok Edvard-prisen i klassen ”Tekst og musikk.” I 2016 var Bjella tilbake med fjerdealbumet, Gode Liv.

Som helstøpt liveartist, har han også markert seg. På små, intime klubbscener så vel som på landets aller største festivalscener.
«Overveldende fantastisk, rett og slett», skrev Dagbladets anmelder etter å ha sett Bjella på Øya i 2011 og trillet til seks på terningen.«Gleden ved å være sørgmodig», konkluderte VGs anmelder etter å ha sett ham på samme festival tre år senere. I mars kan du endelig oppleve Bjellas låtunivers og dets mange sørgmodige gleder. Da tar han nemlig med seg materialet ut på veien.