PROGRAMOVERSIKT

vidar%20johnsen

Konsert : Vidar Johnsen med gjest Rita Eriksen

lørdag 24. oktober kl 22:00 - 11:55, Iris Scene

Året 2015 markerer at det er 30 år siden Vidar Johnsen startet sin karriere som artist.

Det vil han markere med jubileumsturné igjennom hele året. Sammen med bandet vil Johnsen presenterer en varm miks av kjente VAMP og Johnsen & Nordberg – slagere, og selvfølgelig låter fra hans til nå siste album «Galskapens Land».

Johnsen er nok for veldig mange musikkelskere mest kjent for sin rolle som frontfigur i Haugesunds-gruppen VAMP hvor han jobbet som vokalist fra sommeren 1999 til november 2006. Vidar bidro blant annet med radiohiten og livefavoritten "Fuglane vett" på Vamp-albumet "Månemannen", som kom ut i 2002. Albumet skulle vise seg å bli VAMP´s (til da) største kommersielle suksess. "Fuglane vett" er også å... finne på VAMP-albumet "VAMP i full symfoni", som kom ut i 2006, som igjen overgikk alle tidligere salgstall. Etter to studioalbum, en liveplate og en DVD-utgivelse med VAMP og et 500 talls konserter iløpet av sju år, var tiden i VAMP over.

I tillegg til å være plateartist og låtskriver gjennom hele sin snart 30 år lange karrière, har Vidar Johnsen gjort rundt 100 konserter i året de siste 14 årene. Johnsens medvirkning på NRK`s Stjernekamp har også gjort et bredere publikum kjent med artisten, det har resultert i flere konserter. Og nå er han i Odda og på Iris Scene høsten 2015 - du kan bare glede deg!

På utvalgte steder, vil Vidar Johnsen ta med seg gjesteartister han har samarbeidet med igjennom årene. Til Iris Scene og Odda, tar han med seg Rita Eriksen. Gullstrupen fra Stavanger gav i fjor ut albumet "Øyeblikk", som bare befester hennes status som en av Norges fremste artister.
kr. 350,./300,. (medlem) - dørene åpner kl. 21.00