PROGRAMOVERSIKT

KONSERT: Whitney Rose

lørdag 6. mai kl 22:00 - 12:27, Iris Scene

Whitney Rose Band med support Eli Gauden!

Whitney sies å være sterkt forankret i krysningen der bokstavtro honkytonk møter 60-tallsduftende vintagepop. Kanskje er hun en moderne Loretta Lynn, vår nye tids Patsy Cline eller den neste arvakeren til Dolly Parton?
Tom Skjeklesæter i Popklikk sier følgende om hennes musikk: " - Dette er så forbilledlig gjort at det bare er å stille seg i kø for konsert. Whitney Rose er rett og slett det kvinnelige motstykket til Sam Outlaw, de er også på samme plateselskap, Six Shooter Records."
Den som kan, må bare unne seg å oppleve denne artisten med fullt band. Hvorfor? Gå inn og hør på tittelsporet fra Heartbreaker of the year fra 2015 på YouTube eller/og The Devil borrowed my boots, også fra 2015, så skjønner du det. 
Helt siden utgivelsen av Heartbreaker of the Year har singer/songwriter Whitney Rose høstet strålende kritikk og skapt mye besnærende country - pop/rock. Hun har blitt hyllet overalt, fra Rolling Stone Magazine til The New York Times og musikken hennes fikk henne inn på Telegraph UK sin liste for topp country album 2015.
Whitney Rose er svært inspiret av den rike, musikalske arven som finnes i Texas, og i 2016 flyttet hun til staten og har nylig gitt ut en hyllest til the Lone Star State, EP - en South Texas Suite, en nostalgisk, romantisk og svært personlig hyllest. 
Bandet startet sin Europaturne i Untermeitingen, Tyskland 15.april og spiller seg på kryss og tvers av Tyskland, Nederland, Belgia og Sverige før de kommer til Norge 3.mai og altså til Odda 6.mai.
Det blir en helt spesiell, musikalsk opplevelse når Whitney Rose Band går på scenen, nesten som å være i Texas - en liten stund.

Billetter på ticketco.no