PROGRAMOVERSIKT

Påmeldingsfrist: Musikalsk Rockerøra!

fredag 7. mars kl 23:59 - 17:48, Iris Scene

Fredag 11. april er det igjen klart for Musikalsk Røra - og vi fortsetter som sist med tema. Denna gang er det klart for å setta rocken i høgsetet, og vi inviterer derfor til Rockerøra. Røro er en mulighet for alle som har lyst til å stå på scenen foran et flott publikum på Iris.

Påmeldingsfristen er fredag 7.mars. Så hvis du har lyst til å stå på scenen denne kvelden, kan du melda deg på til Elin Myran ved å senda en mail til elin.myran@gmail.com.

Koss du velger å løysa rockeoppgava er opp til deg; rock er mye forskjellig fra mange ulike epoker. Muligens tar du en rockelåt du er glad i. Eller kanskje du rocker opp en låt fra ein heilt anna sjanger? Alternativt tar du en rockelåt og formidler i ein ny type sjanger. Iron Maiden i countrystil, metalversjon av Johnny Cash, Metallica i reggea-stil, you name it. Dette er opp til deg. Og sjølv om rocken denne gang er en rød tråd i Røro; kan du også melde på andre bidrag - her er rom for alle.

Så er du gammal eller ung, erfaren eller uerfaren, nervøs eller tøff i trynet - uansett: har du lyst å prøva deg på Iris Scene Odda er dette sjansen til å melda deg på.

Vi gleder oss til å se ditt bidrag!