PROGRAMOVERSIKT

SANDIE THOM

lørdag 6. juni kl 21:00 - 14:36, Iris Scene

Blueslaget inviterer til konsert.


Alexandria “Sandi” Thom er en Skotsk multi instrumentalist og låtskriver. I 2004 flyttet hun til London for å satse på en karriere som artist. I 2005 gav ut sin første singel «I wish I was a Punk Rocker With Flowers in my Hair» som kom ut på selskapet Viking Legacy. Singlen kom på første plass på listene i England, Sveits og Østerrike. I Østerrike ble den liggende på førsteplass i flere uker og ble den mest solgte singel det året med et salg på over 1 million på verden basis.

Hennes neste album «Smile… It Confuse People» kom ut i 2006. Det tok henne to år før hun kom ut med «Pink and the Lilly». I 2010, samme året som hun flyttet til Los Angeles, kom hun ut med «Merchants and Thieves». Et album hvor hun bek...refter sin kreativitet som artist og låtskriver. Hvor blues ble mer essensiell del som hennes varemerke. Her har hun også med seg den eminente blues gitaristen Joe Bonamassa.

I 2012 kom hun ut med «Flesh and Blood» et album produsert av Rich Robinson fra Black Crowes som også spilte gitar på albumet. Med seg hadde hun også Buffy Sainte-Marie, saksofonisten Bobby Keys som tidligere har jobbet med blant annet Rolling Stones og flere medlemmer av bandet Black Crowes.

Siden 2005 har hun turnert England og USA samt har hun også opptrådt på mange store internasjonale festivaler rundt i verden. I 2006 var hen en av artistene som åpnet verdensmesterskapet på ski i Sverige. Når hun til sommeren gjør en turne i Europa har hun med seg Calum Ingram på Cello - Scott Cowie på Percussion - Michael Smith på Piano og Saksofon.

Og lørdag 6. juni kan du oppleve henne på Iris Scene i Odda! Kommer du?

Billett : 200/150,-