Kva skjer i kulturen

Velkomen til kulturkalender for HARDANGER kommunane

Kva skjer i kulturen

Velkomen til kulturkalender for HARDANGER kommunane
1272114137SO WHAT / JOHNNY RED AND THE PRAYERHOUSE PEOPLEBlueslaget inviterer til dobbel-konsert denne lørdagen :)So What
Endelig er So What på scenen i Oddabyen. Datoen er 22/10-2016. Velkommen til Iris Scene. Det kommer bli en kveld med alt fra tidligt 70-tal til Adele. Såklart blir det en del suprises 

Johnny Red and The Prayerhouse People
Fra Jæren hvor bedehusa ennå står som hvitmalte, flassete påler i det forblåste landskapet og gir ly til bortkomne sjeler, kommer Johnny Red and The Prayerhouse People. 
De fem velkledde herrene synes evig fortapt i den amerikanske folken med sine låter om tro, kjærlighet og død. 

Onsdag 6. april slapp bandet sitt første album, «Nothing More Than Clay».
«Nothing More Than Clay» består av tolv låter som på ulike vis omhandler veien fra uskyld til erfaring. Det er lengselen etter den tapte uskyld og det rastløse menneske som trer frem i tekstmaterialet. Det er saktens dystert, men heller ikke uten lys og håp. Alt understrekes av en dønn ærlig og rufsete musikk, alt fra rolige viser, som tittelsporet, til fullt trøkk med rock og gospel av godt gammelt merke. Hele besetningen korer, slik at sjela vitterlig vrenges med innsida ut. 
Bandet består av John Gravdal (vokal/gitar), Kårstein Bø (tangenter), Rune Særheim (trommer), Johannes Bjelland (bass) og Tore Brattgjerd (el-gitar).


INNGANG KR. 200,-/150,-(MEDLEM)2016-10-22 22:00Iris SceneFalseFalse