PROGRAMOVERSIKT

Fra Ungdommen - til Odda!

tirsdag 16. september kl 16:00 - 20:00, Cynamiden, smelteverkstomta

Historien om en hel generasjon ungdom i Norge.

Våren og høsten 2012 arbeidet reportasjebyrået Paragon Features tre måneder i Odda i forbindelse med landsomfattende prosjekt om ungdom. Mange husker kanskje den gamle bussen som lenge sto parkert ved idrettsplassen. Nå har de laget bok, film og utstilling. I uke 38, i september, presenterer de det hele på Cyanamiden.

Med støtte fra Fritt Ord og Sparebankstiftelsen DNB har reportasjebyrået Paragon Features jobbet i tre år med dokumentarprosjektet “Fra ungdommen - et portrett... av en generasjon”. Det består av 25 portretter av unge mennesker fra seks forskjellige steder i Norge - blant dem Odda. Hvert portrett består av fotografi, en dokumentarfilm og tekst.

Tirsdag 15.09 blir utstillingen satt opp på cynamiden åpent alle ukedager på ettermiddag/tidlig kveldstid. Og lørdag 20.09 blir det et kjempearrangement: Da arrangerer Paragon Features en åpen og gratis event i Cyanamiden. Det blir visning av film, fortellinger om fotografiene, innslag fra kulturskole, cafè og premiering av konkurranser under temaet “yttring og ungdomsliv”.

Gutta i Paragon Features sier at “Fra ungdommen” handler om et mangfold du ikke finner uten å lete. De har lett i flere år. Og nå er tiden inne for å fortelle historien.

Tirsdag, onsdag, torsdag og fredag:
Kl. 16.00-20.00 - filmframvising og fotoutstilling

Lørdag:
Kl. 12.00 - 20.00
Åpen og gratis event med visning av film, fortelling om fotografiene, innslag fra kulturskolen, kafe og premiering av konkurranser om temaet "Ytringer og ungdomsliv”. Gutta i Paragon Features sier at “Fra ungdommen” handler om et mangfold du ikke finner uten å lete. De har lett i flere år. Og nå er tiden inne for å fortelle historien.

Sjekk ut arrangementsiden for Odda på Facebook samt siden til prosjektet p�������� Facebook.

Nettsiden til prosjektet finner du HER.

VELKOMMEN!

Spesifikke datoer

onsdag 17. september kl 16:00 , Cynamiden, smelteverkstomta
torsdag 18. september kl 16:00 , Cynamiden, smelteverkstomta
fredag 19. september kl 16:00 , Cynamiden, smelteverkstomta
lørdag 20. september kl 12:00 , Cynamiden, smelteverkstomta