PROGRAMOVERSIKT

Musikalske helaftener!

fredag 12. desember kl 22:00 - 14:59, Iris Scene

Blueslaget Lokst Utøve inviterer både fredag og lørdag til en musikalsk reise tilbake til 50- og 60-tallet med Oddbjørn Holla, Lasse Hafreager og Lars Endrerud


Gutta opererer garantert fritt for sjangerbegrensninger og i ekte «Hver gang vi møtes» stil vil gamle og nye låter bli presentert i nye, friske og velduftende drakter. Repertoaret vil bestå av «slagere» fra de siste 50 årene, med hovedvekt på rock’ n roll, Americana og blues. Settlisten er variert, men det er ingen hemmelighet at gutta har en forkjærlighet for 50 og 60 tallet.

Oddbjørn Holla er sanger, låtskriver og plateartist. Han har jobbet med musikk siden han gjorde sin første profesjonelle spillejobb som 9-åring. Dette har ført han ut i mange spennende musikalske prosjekter, både i inn og utland. Musikalsk er han å finne i de fleste sjangere, der han i tillegg til egne låter, tolker andres med innlevelse... og særegenhet, samt en god dose humor.

Lars Endrerud spiller bass, banjo og mandolin. Lars har medvirket i mange musikalske sammenhenger hvor han har påført folk hakeslipp med sitt fantastiske spill. Han har turnert Norge og Europa på kryss og tvers i mange år, men her på berget er han nok mest kjent for sitt eminente basspill i husbandet til Beat for beat på NRK.

Lasses Hafreagers profesjonelle musikk karriere strekker seg 40 år bakover i tid og starter når han som 17-åring ble med i Sambandet til Åge. Derfra gikk ferden via Vazelina Bilopphøggers, CAN, CAN og videre til Hellbillies. Dersom man gjør et Google søk på Lasse vil man på Rockipedia lese at han har medvirket på over 40 plateutgivelser som tangent-spiller og et like stort antall som produsent.

Fredag 12/12 & Lørdag 13/12. Inngang kr. 200,-/150,- (medlem) D��rene åpner kl. 22.00
 

Spesifikke datoer

lørdag 13. desember kl 22:00 , Iris Scene